top of page
Om oss_Rityta 1.png

Om oss

Mitt namn är Edvin Lunnergård och jag jobbar just nu på Sänkdalens gård AB, men dom senaste 10 åren har jag jobbat inom reklam/ tryckeribranschen.

 

Nu har vi startat ett eget tryckeri/cnc/dekorföretag under samma tak som Sänkdalens glass, med namnet Formskuren!

 

Vi har egna maskiner och kan därför erbjuda produkter med snabb produktion och konkurrenskraftiga priser, där vi har koll på produkternas resa från början till slut.

 

Det finns en speciell magi i att gå från ide till verklighet. Att tänka på iden och visualisera hur det kan se ut och sedan utföra den. Vi älskar alla delarna!

 

Det kan vara något som är så enkelt som känslan av att ta ett kort med mobilen och beställa en förstorad bild att hänga på väggen.

 

Låt oss hjälpa er att gå från idé till verklighet, det är något vi brinner för. Vi kan skapa mycket magi i våran verkstad.

 

Formskuren ligger på vackra Vikbolandet 3 mil utanför Norrköping och delar tak med Sänkdalens glass. Man kan även se kossor gåendes utanför, trevligt!

 

När ni handlar av oss tycker vi det är viktigt att ni får:

+ Bra service

+ Hög kvalité

+ Snabb leverans

+ Bra priser

 

Har ni en egen ide eller projekt? Hör med oss, vi tycker det är roligt med problemlösningar och med vår maskinpark kan vi lösa det mesta.

 

Skicka ett mail till edvin@formskuren.com  

bottom of page